עידכונים
בית / בשרים / אנטריקוט על האש

אנטריקוט על האש

מי לא אוהב אנטריקוט ?? הנתח העסיסי והטעים שתמיד גונב את ההצגה על כל מנגל

האנטריקוט משחרר טעמים נפלאים מעצמו ,לנו נשאר רק להוסיף מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם

 

אנשים כמות : 5 אנשים    רמה  רמת עבודה : קל    זמן הכנה זמן הכנה : כ – 15 דק'

מצרכים  אז מה אנחנו צריכים ? 

500 גרם נתח אנטריקוט פרוס
פלפל גרוס
מלח גס

 

אופן הכנה איך מכינים ? 

מניחים את הנתחים על המנגל

מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס וצולים על הגריל עד למידת הצלייה הרצויה.

אפשר לשלב מעט רוזמרין קצוץ , זה יוסיף ריח וטעם נפלא .

 

משקה מומלץ משקה מומלץ ! 

יין אדום יבש

 

תן לו בניפנןף ועכשיו שהכל מוכן , תנו לו בניפנוף ! 

 

 הטיפ של אלברט – מניחים את הנתח על הגריל עד שרואים נוזלים יוצאים ממנו ורק אז הופכים  אלברט

 

 הטיפ של אלברט – חשוב מאוד סטייק הופכים רק פעם אחת !!!   אלברט

חץ2רוצים עוד טיפים מאלברט ? כנסו

 

ניפנפתם ? אהבתם ? ספרו לנו איך יצא ?  חץ

 

 

בדוק גם

שיפודי פילה בקר

אין על הטעם הנפלא של פילה הבקר , נתח כל כך רך וטעים שמעלה גבוה ...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *