מי לא אוהב אנטריקוט ?? הנתח העסיסי והטעים שתמיד גונב את ההצגה על כל מנגל
האנטריקוט משחרר טעמים נפלאים מעצמו ,לנו נשאר רק להוסיף מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם
כמות : 5 אנשים
רמת עבודה : קל
זמן הכנה : כ – 15 דק'
אז מה אנחנו צריכים ?
500 גרם נתח אנטריקוט פרוס
פלפל גרוס
מלח גס
איך מכינים ?
מניחים את הנתחים על המנגל
מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס וצולים על הגריל עד למידת הצלייה הרצויה.
אפשר לשלב מעט רוזמרין קצוץ , זה יוסיף ריח וטעם נפלא .
משקה מומלץ !
יין אדום יבש
ועכשיו שהכל מוכן , תנו לו בניפנוף !
הטיפ של אלברט – מניחים את הנתח על הגריל עד שרואים נוזלים יוצאים ממנו ורק אז הופכים
הטיפ של אלברט – מניחים את הנתח על הגריל עד שרואים נוזלים יוצאים ממנו ורק אז הופכים

הטיפ של אלברט – חשוב מאוד סטייק הופכים רק פעם אחת !!!
הטיפ של אלברט – חשוב מאוד סטייק הופכים רק פעם אחת !!!

רוצים עוד טיפים מאלברט ? כנסו
ניפנפתם ? אהבתם ? ספרו לנו איך יצא ? 