תמיד נשאר עם השאלה הזאת מה כדאי ? מה עדיף ? מה מומלץ ?
אספנו לכם כמה טיפים כדי להחליט
מנגל פחמים
יתרונות
חד משמעית אין תחליף לטעם העשן של הבשר הנצלה מעל פחמים.
חסרונות
שימוש בנפנף (עד שהיד כואבת 🙂 ) נוזל הדלקה, קוביות.
לוקח כ – 20 דק' + "להניע" מנגל עד החום הרצוי.
בלאי של פחמים.
עשן.
מנגל גז
יתרונות
הדלקה סופר מהירה , כ – 5 דק' ואפשר כבר להניח בשרים.
לא צריך לנפנף , לא משתמשים בחומרי הדלקה , פחמים .
אפשר בקלות לשלוט ברמת בחום , אפשר להתאים עוצמת חום לצליה כפי הנדרש.