עידכונים
בית / טיפים / דרגות צלייה

דרגות צלייה

האיכות והטעם של הבשר נמדד גם בדרגות הצלייה שלו 

ישנם שש דרגות צלייה

  • נא מאוד (וריי וול) – החלק החיצוני צרוב מטע ,בפנים הנתח אדום וקר.

  • נא (רייר) – מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח אדום.

  • נא למחצה (מדיום רייר) –מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח ורוד.

  • עשוי למחצה (מדיום) – בפנים הנתח ורוד, אך רוב הנתח חום, צלוי היטב.

  • עשוי (מדיום וול) – רמת הצלייה בין מדיום לוול דאן, רוב הנתח צלוי היטב .

  • עשוי היטב (וול דאן) – רמת הצלייה הגבוהה ביותר. הנתח חום לכל עובי הנתח, המרקם הופך להיות צמיגי וקשה ללעיסה והרבה פחות עסיסי.

בדוק גם

שיטה מהירה להדלקת מנגל

רוצים עוד טיפים מאלברט ? כנסו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *