כל מנגל נפתח עם כנפיים , זה קל כך פשוט וקל להכין ומאוד טעים .
כמות : 5 אנשים
רמת עבודה : קל
זמן הכנה : כ – 15 דק'
אז מה אנחנו צריכים ?
500 גרם של כנפיים
פפריקה מתוקה
פלפל
מלח
שמן
רוטב טריאקי או ברביקיו או קטשופ
איך מכינים ?
שמים בקערה את הכנפיים
מוסיפים מלח , פלפל פפריקה מתוקה ושמן לפי הטעם
מוסיפים את הרוטב שבחרתם
מערבבים את כל החומרים ונותנים לעיסה לנוח כמה דק' בקערה
משקה מומלץ !
קולה קרה
ועכשיו שהכל מוכן , תנו לו בניפנוף !
הטיפ של אלברט – חשוב מאוד לא לתת ללהבות המנגל לעלות שלא ישרפו את הכנפיים ואז בפנים הכל יהיה "חי" עדיין
הטיפ של אלברט – חשוב מאוד לא לתת ללהבות המנגל לעלות שלא ישרפו את הכנפיים ואז בפנים הכל יהיה "חי" עדיין

הטיפ של אלברט – מומלץ להשרות את הכנפיים בקערה במקרר כמה שעות וכל הנתחים יספגו את הטעם הנפלא
הטיפ של אלברט – מומלץ להשרות את הכנפיים בקערה במקרר כמה שעות וכל הנתחים יספגו את הטעם הנפלא

רוצים עוד טיפים מאלברט ? כנסו
ניפנפתם ? אהבתם ? ספרו לנו איך יצא ? 