עידכונים
בית / רטבים / רוטב ברביקיו

רוטב ברביקיו

רוטב הברביקיו הוא רוטב חובה בכל מנגל 

 

אנשים כמות : 5 אנשים    רמה  רמת עבודה : קל    זמן הכנה זמן הכנה : כ – 15 דק'

מצרכים אז מה אנחנו צריכים ? 

2 בצלצלי שאלוט, קצוצים

1/2 גמבה אדומה, קצוצה

1 פלפל חלפיניו קטן, קצוץ

3 עגבניות תמר, חתוכות וללא זרעים

1/2 כף שמן קנולה

1/2 כפית פלפל לבן

1 כף רסק עגבניות

3/4 כוס קפה נמס חזק (ללא חלב)

2/3 כוס ציר ירקות

1/2 כפית אבקת בצל

1/2 כפית אבקת שום

2 כפות חומץ מיין אדום

1 כפית רוטב סויה

2 כפיות כמון

תמצית עישון (היקורי)

מלח ופלפל גרוס טרי לפי הטעם

 

אופן הכנה איך מכינים ? 

 טגנו את הבצלים והפלפלים בשמן על אש בינונית ,הוסיפו מלח ופלפל.

 

שהבצל זהוב, הוסיפו את העגבניות. ובשלו במשך כ 5 דקות, עד שהעגבניות יהיו רכות.

 

הוסיפו את רסק העגבניות. אחרי דקה שפכו את הקפה באיטיות לסיר.

 

הוסיפו לסיר את שאר המרכיבים.

 

כבו את האש, העבירו את התבשיל לבלנדר ורסקו אותו ליצירת מחית אחידה.

 

החזירו את המחית לסיר ובשלו מעל אש בינונית במשך 15 דקות, עד שהמחית תהפוך לרוטב סמיך.

 

תקנו את התיבול לפי הטעם.

 

הרוטב ישאר טוב לשימוש טרי במשך 2-3 חודשים.

 

תן לו בניפנןף ועכשיו שהכל מוכן , תנו לו בניפנוף ! 

 

 

ניפנפתם ? אהבתם ? ספרו לנו איך יצא ?  חץ

 

בדוק גם

רוטב צ'ילי מתוק

כך תוכלו להכין את הרוטב צ'ילי מתוק הטעים בעצמכם    כמות : 5 אנשים      רמת ...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *