פוסטים אחרונים
דרגות צליה
דרגות צליה

דרגות צליה מה הן ואיך מגיעים אליהן

האיכות והטעם של הבשר נמדד גם בדרגות הצלייה שלו 

ישנם שש דרגות צלייה

  • נא מאוד (וריי וול) – החלק החיצוני צרוב מטע ,בפנים הנתח אדום וקר.
  • נא (רייר) – מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח אדום.
  • נא למחצה (מדיום רייר) –מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח ורוד.
  • עשוי למחצה (מדיום) – בפנים הנתח ורוד, אך רוב הנתח חום, צלוי היטב.
  • עשוי (מדיום וול) – רמת הצלייה בין מדיום לוול דאן, רוב הנתח צלוי היטב .
  • עשוי היטב (וול דאן) – רמת הצלייה הגבוהה ביותר. הנתח חום לכל עובי הנתח, המרקם הופך להיות צמיגי וקשה ללעיסה והרבה פחות עסיסי.

אודות לירן אלידומי

נעים מאוד, לירן אלידומי. מקדם ובונה אתרים מראש העין, אוהב לטייל, לצחוק ולאכול, (קרניבור) אני חושב שאוכל הוא אחד מתענוגות החיים ולכן גם הבלוג הזה של האוכל, תמצאו כאן מגוון רחב של מתכונים החל מעופות, בקר, דגים, קינוחים ועוד.

שווה בדיקה

אנטריקוט על האש

אנטריקוט על האש

מי לא אוהב אנטריקוט ?? הנתח העסיסי והטעים שתמיד גונב את ההצגה על כל מנגל …

כתיבת תגובה