האיכות והטעם של הבשר נמדד גם בדרגות הצלייה שלו
ישנם שש דרגות צלייה
- נא מאוד (וריי וול) – החלק החיצוני צרוב מטע ,בפנים הנתח אדום וקר.
- נא (רייר) – מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח אדום.
- נא למחצה (מדיום רייר) –מבחוץ הבשר בצבע חום-אפור ובפנים הנתח ורוד.
- עשוי למחצה (מדיום) – בפנים הנתח ורוד, אך רוב הנתח חום, צלוי היטב.
- עשוי (מדיום וול) – רמת הצלייה בין מדיום לוול דאן, רוב הנתח צלוי היטב .
- עשוי היטב (וול דאן) – רמת הצלייה הגבוהה ביותר. הנתח חום לכל עובי הנתח, המרקם הופך להיות צמיגי וקשה ללעיסה והרבה פחות עסיסי.