פוסטים אחרונים
קציצות בשר
קציצות בשר

קציצות בשר על האש

אין מנגל בלי קציצות בקר , פשוט וקל להכין ומאוד משדרג את הארוחה .

 כמות : 5 אנשים      רמת עבודה : קל     זמן הכנה : כ – 20 דק'

מצרכים  אז מה אנחנו צריכים ? 

500 גרם בשר טחון (אפשר אנטריקוט)

20 גרם שומן כבש

1 בצל גדול

מעט פטרוזיליה

שום
פלפל
מלח
שמן.

 איך מכינים ? 

שמים בקערה את הבשר טחון ואת השומן כבש

מוסיפים בצל ושום קצוץ דק

מוסיפים מלח , פלפל ושמן לפי הטעם

מערבבים את כל החומרים ונותנים לעיסה לנוח כמה דק' בקערה

מתחילים לגלגל כדורים במידה שווה ומועכים אותם

מסדרים בתבנית

 משקה מומלץ ! 

יין אדום יבש

אודות לירן אלידומי

נעים מאוד, לירן אלידומי. מקדם ובונה אתרים מראש העין, אוהב לטייל, לצחוק ולאכול, (קרניבור) אני חושב שאוכל הוא אחד מתענוגות החיים ולכן גם הבלוג הזה של האוכל, תמצאו כאן מגוון רחב של מתכונים החל מעופות, בקר, דגים, קינוחים ועוד.

שווה בדיקה

דרגות צליה

דרגות צליה מה הן ואיך מגיעים אליהן

האיכות והטעם של הבשר נמדד גם בדרגות הצלייה שלו  ישנם שש דרגות צלייה נא מאוד (וריי וול) …

כתיבת תגובה