פוסטים אחרונים
אנטריקוט על האש
אנטריקוט על האש

אנטריקוט על האש

מי לא אוהב אנטריקוט ?? הנתח העסיסי והטעים שתמיד גונב את ההצגה על כל מנגל

האנטריקוט משחרר טעמים נפלאים מעצמו ,לנו נשאר רק להוסיף מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם

 כמות : 5 אנשים      רמת עבודה : קל     זמן הכנה : כ – 15 דק'

מצרכים  אז מה אנחנו צריכים ? 

500 גרם נתח אנטריקוט פרוס
פלפל גרוס
מלח גס

 איך מכינים ? 

מניחים את הנתחים על המנגל

מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס וצולים על הגריל עד למידת הצלייה הרצויה.

אפשר לשלב מעט רוזמרין קצוץ , זה יוסיף ריח וטעם נפלא .

 משקה מומלץ ! 

יין אדום יבש

אודות לירן אלידומי

נעים מאוד, לירן אלידומי. מקדם ובונה אתרים מראש העין, אוהב לטייל, לצחוק ולאכול, (קרניבור) אני חושב שאוכל הוא אחד מתענוגות החיים ולכן גם הבלוג הזה של האוכל, תמצאו כאן מגוון רחב של מתכונים החל מעופות, בקר, דגים, קינוחים ועוד.

שווה בדיקה

דרגות צליה

דרגות צליה מה הן ואיך מגיעים אליהן

האיכות והטעם של הבשר נמדד גם בדרגות הצלייה שלו  ישנם שש דרגות צלייה נא מאוד (וריי וול) …

כתיבת תגובה