1. מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מערבבים במיקסר כוס שמן, 4 ביצים, 2 כוסות סוכר, 1/2 כוס קקאו וכוס קמח תופח.
3. מוסיפים 1/2 כוס שמנת מתוקה או נוזל אחר ומערבבים.
4. שופכים לתבנית משומנת קלות ואופים למשך 30-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם – אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה.
5. להכנת הציפוי: מרתיחים את יתרת השמנת במיקרוגל או בסיר קטן. שוברים את השוקולד בקערה ומוזגים מעליו את השמנת הרותחת. מערבבים היטב לקבלת לציפוי שוקולד חלק ומבריק. שופכים על העוגה כשהציפוי עדיין חם והעוגה חמה גם כן.
6. כשהעוגה מתקררת קצת, מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ושומרים במקרר.
מצרכים להכנת העוגה:
1
סוכר
כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).
2
שמנת מתוקה
חצי מיכל – להוסיף לבצים את כל החומרים
3
שמן
כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל),TIP – מה שפחות לערבב!
אתר UBakeהמלצת האתר
4
ביצים
4 י'ח שלמות – להקציף ביחד
5
קמח (אוסם)
כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).
6
שוקולית
כוס 1 – (נפח כוס 150 – 200 מ"ל).